19 Mayıs

Bugün 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...

O kadar çok sosyal mecrada varım ki, bazen herbirine zaman ayırmaktan yoruluyorum ve bazılarını es geçiyorum. Gün bitmek üzere. Bloğumda Ulu Önderim hakkında bir yazım olsun istiyorum.

Soma'da canlarımız yanmışken bayram kutlanmaz elbet. Ama es geçmemeliyiz. Yas ilan edilip düğünlerde eğlenilirken en azından anısına saygı duyup anmalıyız.


Bugün Instagram'da yazmıştım. Alıntıyla, bize hediye edilen bugünü kutlarım. Fotoğraf evimdeki bir köşeden. Atamın kahve içerken ki bir pozu aklımda, keşke görebilseydim...

"İzmir'in en Atatürkçü liselerinden birinde egitim görmüş ve yüregi büyük liderine duydugu sevgiyle -kabakulak oldugu bir yil haric- tüm kutlamalarda yer almis biri olarak, bugünün kutlanmamasi kanima canima dokunuyor. Stadyumlardaki o mutlu ogrenci kalabaliginda kutlamalarimizi yaparken, 29 Ekim'de kirmizi ceketlerimizle Kordon boyunda yururken boyle bir donemi, boyle yoneticilere ulkenin emanet edilecegini dusunemezdik kuskusuz. Yine de bu ulkenin gordugu tek liderin dedigi gibi, ben de bize ve giderek artan toplumsal duyarliligimiza inaniyorum. Bir seyler degisiyor, bir seyler degismeli biliyorum... Bayramimiz kutlu olsun."

Yorumlar

  1. Çok güzelmiş hoşuma gitti. 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. cnm çok güzel ifade etmişsin. sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar