Sinem'den Tatlı Annesine...

Anneler günü için yaptığım bir diğer kurabiye ise, çok yakından tanıdığınızı düşündüğüm bir blog arkadaşım için... Artık neredeyse birbirimizi sesimizi bile duymadan, her hafta görüşen arkadaşlar gibi tanıyıp sevdiğimiz -Her hafta? Instagram sayesinde sanırım her saat demeliyim :)- Sevgili Sinem için. Diğer bir deyişle, Her Şeyden Konuşmalı bloğunun yazarı Sinem için...

Sinem bana ulaştığında içimden hemen "Hera!" dedim. Hera, Sinem'in Golden cinsi kızı. Yani aslında Sinem de bir anne :) Ayrıca, bir de Anonim diye mavi bir muhabbet kuşu var. Dolayısı ile, Sinem'in tatlı annesi bir yana, Sinem'in anneliği bir yana kurabiyeyi zihnimde ikiye böldüm. Sonra hepsini toplayıp mutlu bir aile tablosuna dönüştürdüm. Kız kardeşinin eline öğrencisi olduğu Tıp Fakültesi'nin bir kitabını tutuşturdum. (Tıp diye bir kitap yok; ama, minyatür olunca oluyor tabi :))

dev kurabiye

dev kurabiye

Bu arada ilginç de bir tesadüf oldu. Kurabiyeyi Instagram ve Facebook hesaplarımda yayınlarken içimden "Ne olur, kedisi ya da köpeği olan bir anne için bir kurabiye yapayım!" diye geçirdim. Tam o anda Sinem bana her türlü sosyal ortamdan "Ben, ben" diye yazdı, ben de havalara uçtum.

Çok sevimli bir tablo oldu, umarım anneciği de çok beğenir.

Senin ve annenin, anneler günü kutlu olsun Sinemciğim, güzel ailenle de mutlu tablonuz hep sürsün... Benim için çok büyük bir keyifti!

Sevgiler...

Yorumlar

  1. Yine harika olmuşş ! Emeğine sağlık :) Harikalar yaratıyorsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ne mutlu bana :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Yelizciiimmm yazını görünce heyecanlandım, okuyunca gözlerim dolu dolu oldu :) Herkes bayıldı kurabiyeye ve bildiğin gibi bizi resmettiğin kısmı ellemeye kıyamadık. Söylediğin şekilde kazımayı başardım bu arada kurabiyeyi. Şimdi soğuk vernik almamı bekliyor benden. Ondan sonra da ona uygun bir şeyler bulmam lazım. nasıl bir saklama şekli bulabilirim şu an hiçbir fikrim yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindimm canım:)

      Sinem'cim siz alırken yine de ne için kullanacağınızı söyleyin olur mu, belki benim aklımda yanlış kalmıştır. Başka bir şey almak gerekiyordur. Amaç kurutmak ve üstünü cilalamak zaten. Şimdilik güneş görmeyen, çok sıcak ve nemli olmayan bir yerde tutman yeterli. Bir saklama kabına koyup kapağını kapatmak yerine üstüne streç film çekebilirsin.

      Teknik kısımlar bir yana, çok mutlu oldum :) Ne şanslıyım ben!

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar