Siz Hiç Kurbağa Prens Öptünüz mü?

Masalda genç ve güzel prenses kurbağayı öper ve kurbağa prense dönüşür, kötü kalpli büyücünün büyüsü bozulur ve prensle prenses sonsuza kadar mutlu yaşarlar.

Gerçek hayatta ise çoğunlukla, kurbağadan prense dönüştürdüklerimiz, kendilerine aşık olan kadın dokunuşlarıyla kendilerini artık prens hisseden o eski kurbağalar, sonunda bizleri kurbağa gibi şişmiş gözlerle başbaşa bırakıp giderler. Genellikle.

Siz yine de kurbağa meselesini çok kafanıza takmayın. Gerçekten... Ben size kurbağa da prens de yaparım mutlu olacaksanız. Siz de onları öper yatarsınız, ağızda bir şeker tadı bırakır üstelik! Daha ne olsun! Elinizi kalbinize koyup söyleyin şimdi, şeker tadı diyorum, akıllı uslu kurbağa, durduğu yerde duran prens diyorum, daha ne olsun :)

kurbağa prens




Tebessüm ettirebildim mi? :)

Gülümsemeler, sevgiler...

Yorumlar

  1. Sabah sabah ne güzel fotoğraflar bunlar böyle, ellerine sağlık. Kurbağa gibi şiş gözlerle bırakan sahte prensler tespiti de çok yerinde bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim.
      Kocaman sevgiler...

      Sil
  2. Çok alemsin:))) Ne tebessümü, ben sesli güldüm :))))

    YanıtlaSil
  3. :))) Sen benim http://herseydenkonusmali.blogspot.com.tr/2014/08/eski-sevgililerinizden-kurbaga-yaplr.html bu yazımı okudun mu bakayım? Prens olabilecek kurbağa popülasyonu ne kadar da azmış bir oku da bak;) Ben de seni güldüreyim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi okudum :) Zaten işte bu masallar ciddi uydurulmuş zamanında :)
      Gerçeği yansıtma yüzdeleri yüzde 20 :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar