İkinci Yıl...

Aşk olsun size, bir aydır ortada yokum, bu blogger öldü mü kaldı mı demiyorsunuz! Kızmakta haklı değil miyim? Değilim :)

Evet şaka bir yana, bir aydan birkaç gün fazla süredir bloğuma tek bir yazı bile yazmadım. Üstelik, temmuz ayında kutlamam gereken bloğumun ikinci yılını da kutlamadım.

Bu vesile ile kutlayayım bari, iyi ki doğdun canım bloğum. Her gün seni bölmeyi parçalamayı, comlara ayırmayı planlasam da -ve bir gün bu inşallah gerçekleşecek olsa da- benimle olduğun için teşekkür ederim :)

blog blogspot



Bazen diyorum ki, yaptığım işleri tamamen com uzantılı ve satış opsiyonu olan bir sitede sunayım. Ama bu durumda hikayelerini anlatamam ki...

Bazen, sadece yazılar yazdığım, kendi ruhsal ve kişisel yolumu anlatan bir bloğum olsun ya da bloğum ona dönüşsün diyorum, sonra şu anda da böyle zaten diyerek vazgeçiyorum.

Neyse, mevzu derin... Ama senden vazgeçmeyeceğim benimtatlihikayem.blogspot.com.tr. Seni çok seviyorum :))

Bu bir aylık sürede ne yaptın derseniz, tek bir şey yaptım: Tatil. İki hafta Kuşadası, bir hafta Karadeniz derken geldi geçti.

Şimdi sizinle Karadeniz maceramızı paylaşacağım. Ama o başka bir yazıya saklı.

Bu yazı buraya bir kutlama, özür gibi yerleşsin.

Öpücükler, sevgiler...

Yorumlar

  1. Musmutlu nice blog yıllarınaaa :) hem .com lu olsun hem .blogspot lu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sinem'cim :) Aminn :)

      Sil
  2. Tebrik ederim, İkinci yılınız kutlu olsun :)
    Nacizane fikrim, "sizin tatlı hikayeniz" bu haliyle çok tatlı, ama tabi ki de sizin beklentileriniz doğrultusunda zamanla gelişecek, serpilecek büyüyecektir. O zamanda sıklığı azalsa da güzel paylaşımlarınız burda devam etse ne güzel olur. Sessiz de olsak, nadir de ses versek, izleyicileriniz burda bilesiniz ;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar incesiniz, beni çok mutlu ettiniz.
      Tabii ki böyle güzel okuyucuları olduğu sürece bu blog hiçbir yere gidemez, izin vermem :)
      Sevgiler en içteninden...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar