Şekerden Tablolar: Doktorumuz Mezun!

Merhabalar,

Yavaş yavaş eski çalışmalarımın sonuna geliyorum. Biliyorsunuz açığı kapatmak için uzun süredir eski çalışmalarımı paylaşıyordum. Şimdi onlardan biri daha karşınızda, pek sevdiğim arkadaşım Sinem'in (artık tanıyor olmalısınız :) Bloğu işte burada Tıkk Tıkk) kardeşi Didemciğimizin mezuniyeti içindi bu tablo. Aslına bakarsanız, Sinem benim sadece çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım değil. Aynı zamanda en daimi ve eşsiz destekleyicim. Kitap kurtlarımın başarılı olmasında en önemli pay onun. O olmasaydı belki de asla kitap kurdu diye bir ürünüm olmayacaktı. Daha önce Didem için birçok çalışmaya imza atmış olmalıyım ama en son çalışmam eşsizdi! Bakınız işte burada Tıkk Tıkk. Yalnız eşsiz derken abartmıyorum, asla ve katiyen! Paylaştığımda bir düzine mail almış ve o zamanlar oldukça saf bir kızcağız olduğumdan her maili sipariş için sanıp çalışmamın tüm esrarını anlatmaya kalkmıştım. :)
Neyse, benim çılgın hikayelerimi bir kenara bırakırsak hem tablo hem de Harry Potter sürprizli kurabiyelerim muhteşem ötesiydi :)

mezuniyet hediyesi

Artık Didem de en kutsal olan mesleklerden birinde çalışmaya başladı. Belki biri dememeliyim. Bence değerini bilmemiz gereken en önemli meslek sağlık çalışanları, doktorlar. Ve tabii ki çocuklarımızı, geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenler.

kitap severe hediye

Yanında bir de kitap kurdu mu gitmiş kelebeklisinden :) Aa, tablonun yanına konuvermiş olmalı.

Didem'e meslek yaşantısında başarılar diliyorum. Biliyorum ki, her gün birçok insana şifa veren o eşsiz insanlardan olacak, kızıl saçlı güzel kız. Yolu açık, başarıları da daim olsun.

Sevgiyle...

Yorumlar

  1. Canım tekrar çok çok ellerine sağlık. Yine harika bir hediye oldu Didem için <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Sinem'cim, ne mutlu bana...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar