Baby Shower: Aren Ata Bebek Geliyor!

Geçtiğimiz hafta, sizlere daha önce bahsettiğim Secda'nın Kadıköy'deki sıcacık kafesinde yine orada tanıdığım ve çok sevdiğim Tuğba'nın (tubikaa) sürpriz baby shower partisi vardı. En mükemmel şekilde kutlanmalıydı, çünkü Aren Ata geliyordu ve annesini-babasını çok seven sıcacık kalpli arkadaşları vardı.

baloon cake


Eşi Mert, pasta ve kurabiyeler için bana taa 1 ay öncesinden ulaştığında çok mutlu oldum ama bir yandan da içimi inanılmaz bir korku saldı. Ev arıyorduk, bulunca hemen taşınmamız gerekiyordu, bulma olasılığımız bulamama olasılığımızdan azdı. Hayatımda hiç taşınma deneyimim olmamıştı, sadece bir ev değil aynı zamanda bir atölye taşıyacaktım. Annemlerin ıncık cıncık dediği eşyam kolilerceydi, bir yandan da yüzümden canımın gayet yandığı minik operasyonlar geçiriyordum vs. Sözümü tutamamaktan ve bu güzel organizasyonu bozmaktan korkuyordum. Neyse, sonunda gönlümüze göre olan o evi bulduk ve anlaşmamızı yaptık, taşınmamızı almış olduğum tüm siparişler ve bu harika sürpriz parti için 2 hafta kadar erteledik ve son zamanların en stresli haftaları içinde en güzel çalışmalarımı yaptım. O arada sadece birkaç arkadaşımın ve eşimin, ablamın beni şımartmaya zaman bulabildiği kısıtlı bir zaman diliminde doğum günü kızı da oldum. (Şimdi bunu bana neden anlatıyorsunuz derseniz söyleyeyim. Cake Boss'ta Carlos'u izlerken tüm aksilikleri, stresi görüyoruz da şahsen bu kısmın yönetilmesini gözlemleyebilmek bence pastanın yapıldığı teknik kadar hatta belki daha önemli :) Bunu geçtiğimiz yıl 50 kişilik tek katlı bir pastayı kaplarken bir saat boyunca ağlayan biri olarak yazıyorum, önümde 5 kiloluk şeker hamuruyla ağlaşma videom olsa ne kadar eğlenirdiniz bilemiyorum. :))) ) 

Sonuç olarak şimdi geçelim buraları, sonuç mükemmel, gerisi teferruat, hatırladığımız gülümsemeler ve mutluluktan akan yaşlar. İşte ta kendisi, güzeller güzeli Tuğba, mutluluk gözyaşlarını dakikalarca akıtan tatlı naif anne...

yellow gray baby shower

Pasta teması olarak, Mert daha önce Mutlu Dükkan'ın bir pastasındaki bebek figürünü Tuğba'nın çok beğendiğini söylemişti. Aslında, mümkün olduğunca farklı tasarımcıların pastalarını çalışmıyorum ama bu pastamız sürpriz olacaktı, Tuğba'nın beğenmiş olması benim için çok önemliydi ve o figürü balon ve bulut temasının olduğu gri, sarı, beyaz baby shower pastasının üstüne kondurdum.

its a boy cake

Yanına, nedense düzgün bir fotoğrafını çekmeyi başaramadığım ama sunumuna hayran olduğum (kasalar Secda, Mürvet ve Norda'nın eseriydi sanırım) balonlu ve bulutlu vanilyalı ve tarçınlı kurabiyeler yaptım.

baby shower kurabiyesi

Parti tonları, sarı-beyaz-grinin en açık tonlarıydı. Tüm dokunuşlar pastel tonlarda ve mükemmeldi. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Bu arada, geçtiğimiz günlerde lezzet keşif programında şöyle güzel bir şey işittik. Yemekten sonra, ellerine sağlık denirmiş ki o kişinin ellerinin sağlığı hiç eksilmesin, uzun yıllar böyle lezzetli güzel yiyecekler hazırlasın... Tuğba'yı tanıdığım ilk andan itibaren onun o tatlı, asil duruşunu öylesine sevmiştim ki... Mert'le tüm mailleşme ve yüz yüze görüşmemizde de birbirlerine ne kadar benzediklerini taa derinden hissettim. Kaç kez ellerine sağlık dediklerini hatırlamıyorum bile, herkes için tüm detaylar inanılmaz keyifliydi ve tüm bunlar benim için her şeye değerdi.

baby shower pasta

Şimdi, sıra Aren Ata bebeği beklemekte. Doğuma sayılı haftalar kaldı. En sağlıklı şekilde annesinin kucağına gelip oturması için iyi dileklerinizi esirgemeyin olur mu?
Sağlıkla, mutlulukla, bereketle gel Aren bebek... Tanıdığım en tatlı annelerden birine sahipsin ve kuşkusuz onu ve seni çok ama çok sevecek harika bir baban var.
Şimdiden seni tanımak için sabırsızlanıyoruz.
Sevgiyle, mutlulukla...

Not: Güne dair tüm paylaşımları instagram üzerinden #arenatageliyor hashtagi ile inceleyip kalpler uçurabilirsiniz. :)

Yorumlar

  1. O kadar sıkıntıdan sonra eve de taşınmışsın. Pasta da harika görünüyor.Haticeye bakma neticeye bak derler ya.Sonuç süper..Partinin konsepti çok hoş.Gri ve sarı çok yakışıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, her şey o kadar uyumlu ve muhteşemdi ki! Bence birçok kişiye ilham olacak harika organize edilmiş bir parti oldu. :)
      Çok teşekkür ederim, sevgiyle...

      Sil
  2. Bayıldım herşey ne kadar da güzel görünüyor.Kesinlikle hayranlık uyandırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, çok teşekkür ederim. Bendeki duyguları da aynen öyle :)
      Sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar