Keşfet: Munchies Pancake

Geçen gün altına düşünmeden imza atabileceğim bir cümle duydum. "En güzel fikirler, çözümler, en basit olanlardır." diye. Nedense, yeni bir ürün çıkarmayı düşünürken, ya da bir sorunumuzun üstesinden gelmeye veya bir başkasını mutlu etmeye çalışırken hep çok komplike şeyler düşünüp adeta kuş kondurmak isteriz. Adım atana kadar aylar ayları kovalar. Aklımıza gelen basit fikirlere de güler geçeriz.

Bazen de o basit fikirlerden biri o denli başarılı olur ki, adeta karşınızda bir Sezen Aksu şarkısıdır. Dinlerken, "Ne var ki? Bu sözleri ben de yazarım, çok basit." dediğimiz. Ama o şarkıların güzelliği o basit ve güzel cümleleri yazamayacak olmamızdır.

Geçenlerde İstanbul Moda'da, pancakeleri Ikea tepsisine Paşabahçe minik kaplarında tatlı soslar ile dizip hem görsel hem lezzetli bir şölen sunan o mekana gittiğimde tamı tamına bunları düşündüm.



Boş bir masa kapabilmek için kapısında aç karnına 1 saat kuyruk beklediğimizde duvarında yazan bu söz bizi oldukça motive etti :)
Kardeşlerim geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'daydı. Bizim genellikle gitmek istediğimiz mekanlar listesi oluyor ve bunları nedense artık bir İstanbullu olan ben değil de İzmirli kız kardeşim keşfediyor :)

Munchies de bu yerlerden biriydi ve kelimenin tek anlamıyla bu basit ama olağanüstü fikre aşık olduk.

Şu ana kadar birkaç gezi yazısı dışında bir mekan önerisinde bulunmamıştım ama yediğimiz pancakeler o kadar güzeldi ki sizlerle paylaşmak ve yeni yerler keşfetmenize yardımcı olmak istedim.

İstanbul'da bir turist gibi gezemesem de, gittiğimiz mekanları seçerken hep farklılık arayışında oluyoruz. -sonra takılınca da orada bir süre kalıyoruz yeni mekan keşfine ara verip :) - Bu nedenle sizlerle paylaşabileceğim çok mekan var aslında. Umarım boş vakit yaratır ve onların sırasını getirebilirim.

Sevgiyle...


Hello everyone,

Last week my sister and brother came to Istanbul surprisingly. And we wanted to try one of the brand new restaurants. This is a little pancake house. Simple idea! but it works. And we love it. Before breakfast, we had been waiting for 1 hour! Yes, really we did it! And while we were waiting, we saw the graffiti "F*ck diet, eat pancake." So we were agree with this and ate it perfectly :)

Anyway, you should try Munckies Pancakes if you come to Istanbul.

Hugss,
Yeliz

Yorumlar

  1. İg de o resmi gördüğümde içim gitmişti.Bir gün de beraber kısmet olur umarım ;) Afiyetler olsuuunn..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidilmesi gereken yerler çoğaldıkça çoğalıyor :) Bir gel artık bence :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar