Mayıstı...


Saat 22:40. 2016 Mayıs ayının son gecesi. Ve bu benim mayıs ayındaki ilk ve son yazım olacak. Uyumakla yazmak arasında bir karar vermem gerekiyordu. Mayıs ayında yazmadığım 31 günün hatrına, yazıyı seçtim :)

En son buttercream pastalara giriş yapmıştım. Gelişmesi gelemedi, neden mi? Mayıs hayatımın en yoğun sonra da en sakin ayı olarak 2016 senesindeki yerini aldı.

Neler mi sığdı mayısa?

Önce bir yarışma stresi atlattım. 5-6 mayısta düzenlenecek Cake Show için son 6 gün malzemelerin peşine düşüp son 3 gün de yarışmaya hazırlandım. Geceli gündüzlü, inanılmaz yoğun ve stresli bir zaman dilimiydi. O üç günü, içimdeki tutkuyu ve hayatımdaki aksiliklikleri, stres faktörlerini yazmaya kalksam sayfalar yetmez...

Sonra, Cake Show'da bu dünyada en takdir ettiğim isimlerden birinden Royal Icıng kursu aldım, bir kurabiyeye sekiz saatimi adadım :)

Hemen akabinde, Ayşem Öztaş'tan ikinci düğün pastası eğitimimi aldım. Üstüne bir de cakepops ekledik.
Onun üstüne, Marka Olmak'la ilgili bir seminer ve bir de hayatım boyunca unutamayacağım bir aile dizilimi! Günlerce etkisinden çıkamadım.

Unutmadan, tüm bu süreçler olurken eşimin annesi ve babası İstanbul'a geldi. Bir anneler günü iki de doğum günü kutladık.

Sonra, apar topar bir söz pastası yaptım. Pastam, ben ve malzemelerim yani tıklım tıklım bir araba dolusu eşya ile İzmir'e yola çıktık. Az daha bize yer kalmayacaktı.
Gittik, pastayı kestik, kızı verdik.
Ben dönmedim, koliler dolusu eşyamı annemlerin evine boşaltıp nişan hazırlıklarına başladım.
Bir hafta sonra nişanı tüm detayları ile organize edip yaptım. Bir haftaya bu işler nasıl sığdı, nasıl oldu hala anlamadım. 

Nişan ve tempo bitti İzmir'de beş gün bir şey yapmadan boş boş dolaştım :) Eski arkadaşlarla görüştüm, geçmişi yad ettim. Ha bir de, elimden bırakmak istemediğim Kurtlarla Koşan Kadınlar'ı okumaya başladım. Tüm kadınlar, lütfen okuyun, lütfen...
O arada eşim Karadeniz ve Batum'a gitti iş için. 
Şimdi eksiksiz olarak İstanbul'dayız. Gelir gelmez ayağımızın tozuyla Access-bars seminerine katıldık. Reiki'den sonra önümde yeni bir kapı açıldı ve deneyimlemek için gerçekten sabırsızlanıyorum.
Bu arada, evi ağaçlandırmak için fidanlık gezer olduk. Sanki evde zaman geçirebilecekmişiz bu yaz gibi :)
Evet, yeni maceralar için hazırız :) Ama bu maceraları da detaylı olarak anlatmak istiyorum ben. Umarım zaman olur. Çünkü her bir detayı sandığınızdan da güzel...

Tüm bu tempo için teşekkür ederim mayıs. Haziran, canım sen sağdan sağdan sakince gel.
Sevgiyle...

Yorumlar

  1. Dolu dolu geçmiş yani Mayıs :) blogunuzu takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. maceralarının detaylarını merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de zaman ve enerji bulup yazabilsem :( 12 başlık altının dolmasını bekliyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar