Cupcake Aşkına!: Etaminsel Hediyeler

Masalsı Tatlar'ın cupcake kursuna giderken hazırladığım minik hediyeden bir önceki yazımda bahsetmiştim.

Konumuz cupcake olunca yaratıcılık sonsuz :) Bakınız Tıkk Tıkk

Tasarım Tuva Yayıncılık- Kanaviçe Motif Serisi 6'dan. (Fiyatı 13 TL) Ben daha öncekiler gibi yine kendi seçtiğim renkleri kullandım. Aylar önce, Pinterest'te gördüğüm bir proje vardı. Cupcake desenli kanaviçe cupcake çerçevesinde hediye ediliyordu. Ben,  bir gün ben de uygulayabilirim diye pinlemiştim. Kursu kazandığımı duyunca, daha doğru bir an olamaz dedim ve hemen işe koyuldum. Bu arada, söylemeden geçemeyeceğim. Pinterest'te takip ettiğim panolar olduğunu yazmıştım. Geçen gün, bir figür arayışımda çok tatlı arılar gördüm ve yakında bu modeli çalışacağımdan pinledim. Ertesi gün, Instagram hesabımda takip ettiğim bir hesapta aynı arıları görmeyeyim mi? Ne bir kaynak belirtilmiş, ne ben yapmadım şuradan alıntıdır, denmiş... Herkes birbirinden ilham alabilir, farkında olmaksızın benzer çalışmalar bile yapabilir ama kendin yapmış gibi alıp yayınlamak da neyin nesi, kim kimi kandırıyor anlam veremedim.

Aşama aşama nasıl yaptım... Buyrunuz:

diy
İlk olarak, motifi işledim ve yıkayıp ütüledim.
diy
Wagamama'dan daha önce almış olduğum iki kartı kalıbın boyutunda kestim ve ilkini panoyu ortalayıp beyaz kısmı panonun altına gelecek şekilde yerleştirdim.


diy
Etamin parçalarını toplayıp diğer parça ile kapattım.



diy
Bir bant yardımıyla gizlice arka kartonu cupcake kalıbına yapıştırdım.

diy
Kurdelesini de bağlayıp poz verdirdim :)
Hello!!!




Yorumlar

  1. Merhaba,
    Kozmetik Tutkunu'nun etkinliğiyle eşleşmişiz. Bloguna bayıldım ve hemen sorularımı hazırladım. Öyle çok fazla tutmadım soruları çünkü pek başarılı değilim o konuda. Dilerim sorular seni sıkmaz.
    http://herseydenkonusmali.blogspot.com/2013/09/tansma-etkinliginden-kardes-blogum.html
    Cevaplarını ve sorularını sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sinem,
      Yazdıklarını okuyunca o kadar mutlu oldum ki anlatamam :) İyi ki eşleşmişiz dedim.
      Ben de mimlenince ne oluyor acaba ben mi yazmalıyım sorularıyla başbaşaydım. Şimdi sorularını aldım, bu işlerde yeni olduğumdan en kısa zamanda yazıp kendi sorularımı da belirlemeye çalışacağım :)
      Koskoca teşekkürler :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar