Kuyruğu Dolaşık, Sarmaşıklara Aşık İki Kedicik- Etaminsel Hediyeler

Daha önceki etamin yazılarımda Margaret Sherry'nin kedi tasarımlarını ne kadar sevdiğimi belirtmiştim. (Tıkk Tıkk )


Bu iki sevimli kediciği bir haftada bitiririm umuduyla haziran ayının son haftasında evlilik yıldönümümüze yetiştirmek ve eşime sürpriz yapmak için işlemeye başlamıştım. Hani bir el işine başlanırken su gibi aksın denir ya, diye diye bitiremedim içimden; ama, tersi oldu ne yazık ki... Bir haftada bitmeyince, araya başka işler aldım, hatalar yaptım sabırla söktüm işledim...


Derken bir umut nişan yıldönümümüze yetişir diye son anda elime alıp bitirdim ama ona da çerçeveletme işi yetişmedi. Neyse, öyle ya da böyle bitti işte :)


Daha önce yaptığım kedicikleri hatırlar mısınız bilmem ama bu kedileri de onların yanına asmak istedik. Bu nedenle her yerde aynı çerçeveden aradık. Çerçeve sorunu çözüldüğünde karşımıza paspartu sorunu çıktı, önceki lacivert olduğundan hem ona hem tabloya uyacak başka bir ton olmalıydı. Çok fazla seçenek de sunulmadığından yeşil tonunda karar kılmak zorunda kaldık. Şimdilik gözümüz alışmasa da, birkaç hafta içinde fikir değiştirirsek gidip paspartusunun rengini değiştirmeyi planlıyoruz. Sizce nasıl?


Bu arada, tüm günü evde uygun duvar arayarak geçirdik. Dolayısıyla tüm çerçeve ve tabloları da elden geçirmiş olduk. Hatta ben bir ara bir saat kadar internetten Feng Shui ile ilgili araştırma yaptıktan sonra, bizim kedicikleri evin en karanlık yeri olan holde değerlendirmemizin uygun olduğunu düşündük :)



Biz çok yorulduk ama şimdi işleri bitirmiş olmanın huzuruyla kahvelerimizi içiyoruz :) Umarım sizler güzel bir pazar günü geçirmişsinizdir.

Sevgiler...


Yorumlar

  1. elinize sağlık çok tatlılar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Çok hoş eline sağlık :) Benim yapabildiğim tek el işi etamin diğerlerini hiç beceremem. Annem küçükken kızardı, öğren yarın öbür gün kızına çeyizi kim yapacak diye:) Allahtan erkek oldu benimkiler :) Yine de çeyizlerine sakladığım etamin seccadelerim var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim örgüye başlamışlığım da oldu da, hepsi geçici etamin kalıcı :) Hele danteli ne sevdim ne de yapabildim. Hiç haz etmiyorum :) Allah kısmet eder de kızım olursa artık kendi zevklerime yönlendiririm :)) Çok teşekkürler

      Sil
  3. Bayıldım:) Zaten bana kedi de:)
    Annem çok güzel etamin yapardı. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim :) Şimdi fark ettim sana gönderdiğim mailde etaminlerden bahsetmemişim :)
      Çok teşekkürler...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar