Bir Anahtar Kaç Yüreği Açar?

Şimdi size güzel bir insandan bahsedeceğim.

Aslında kendisini uzun yıllar önce birkaç kez gördüm. Ama bazı insanları sürekli görmeseniz de çevrenizden haberlerini alırsınız, mutlu olursunuz. Leyla Abla da benim için öyleydi. Bir gün halamla otururken, "Ben senin bloğunu neden Facebook'umda paylaşmıyorum?" dedi ve öylesine paylaştı. Ben bu noktada paylaşımların gücüne çok inanıyorum. 10 kişi paylaşır, belki bir tek takipçi bile gelmez ama bir şekilde hiç ummadığınız birinin paylaşımı yolunuzu başka yüreklerle kesiştirir, siz de dersiniz ki "100 tane hayalet takipçim olacağına 1 tane beni böyle yürekten destekleyen, motive eden biri olsun bana yeter."

Leyla Abla, bloğumu ve yaptıklarımı incelerken o kadar güzel sözler söyledi, o kadar mutlu oldum ki herhalde çok az şey beni bu kadar yüreklendirebilirdi. Ardından anahtar panolarımı keşfetti ve aslında kendisi de iyi bir kanaviçe işleyicisi olmasına rağmen, "Ben senin uğuruna, enerjine çok inanıyorum. Lütfen benim için bir tane işle." dedi. Ben de çekilişimde hediye ettiğim panonun aynısından işledim. Yanında tatlı kurabiyelerimden de ekleyerek paketleyip kendisine gönderdim.

ev hediyesi, etamin siparişi

Birkaç gün sonra telefonum çaldı ve Leyla Abla mutluluktan uçarcasına bana teşekkürler etti. Evinin hemen girişine uğur getirmesi için asmış. Hatta birkaç güzel şey de olmuş hemen yaşamında. Ardından bu kareyi gönderdi.



Bu arada, "Sen bir tane daha işle bana ama rengi farklı olsun bu sefer." dedi. Ben de aynı motifi işlemektense yeni bulduğum başka bir motifi işleyeyim dedim ve güzel enerjilerle ikincisini hazırladım:


Bu henüz paketlenmeden önceki hali, aslında paketlerken de melek sembolü kullanmıştım. Leyla Abla, teşekkür için aradığında onu kendine hemen bir kolye yaptığını söyledi ve çok mutlu oldum :)


Şimdi, kendisinin başucunda benim mor anahtar panom var, her gün kendisine merhaba diyen :) İşe gittiğinde de selamlayan pembe anahtar panom... Nasıl daha mutlu olabilirdim ki şu yoruma kadar:

"Bana gönderdiğin mucizevi enerjin ve güzel dileklerin için nasıl teşekkür edeceğim konusunda şaşkınım. Para verip alınan etamin Leyla kişisini bu kadar mı mutlu eder !!! Yokk kesin sende var gizli bişecikler, seni herkesciklerin keşfetmesi dileğimle sana ve şanslı eşine sıcacık sevgiler selamlar hatta öpücükler."

Anlaşılan ikimiz de birbirimize mucize enerjiler getirdik, ben şimdi onun sayesinde 3 anahtar daha işleyeceğim.

Çevrenizde böyle güzel insanlar çok olsun, hep olsun... Size kendi yüreğini açsın, sizin yüreğinize ortak olsun.


Bilgi almak için linki tıklayabilirsiniz.
Sevgiler,
Yeliz

Yorumlar

  1. kesinlikle çok güzel yazmışsın 100 hayalet takipçi yerine 1 gerçek takipçin olsun :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle, bazen ayıklamak lazım diye düşünüyorum. Hatta instagramımda 200'e yakın kişiyi sildim yakın zamanda :)
      Sevgiler

      Sil
  2. Ama ama olmaz ki tam da iş çıkışı bu yazı yüzünden gözler nemlendirilir mi. Tatlı kurabiyem, sen beni bi kaç kez gördün ama ben seni her her karşılaşmamızda GÖRDÜM. Bazen bir bakışta "O" kişide bir cevher olduğunu hissedersin ya işte :) Daha önce de yazdım ve söyledim tekrar edip anlamını yitirmesin sözlerim. İmza gününde beni ayakta çok bekletme yeter. Seni sevmeye ve takip etmeye devam edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sözleri duyunca nasıl utanıyorum neredeyse elma gibi kızarıcam Leyla Abla, vallahi utanıyorum :) Tekrar tekrar teşekkür ederim, umarım layık olabilirim bu güzel sözlerine. <3 Sen takip ettikçe ben de bu güzellikleri yaratmaya ve sana teşekkür edip minnet duymaya devam edeceğim :)
      Kocaman kocaman sevgiler...

      Sil
  3. Hayalet takipçi sadece takip ediyor :D yaptığı tek şey bu. Yazıları okumuyorlar sadece ben takip ediyorum daha ne yapacağım diyor galiba ama sonuçta burada bir şeyler paylaşıyoruz. Tek iş takip etmekle sınırlı kalmamalı. Çok güzel olmuş yazı tebrik ederim . Bu arada her blogger kullanıcılarının birer Leyla ablası olsa :D Dünyayı yerinden değiştirebilir. Yorumda kendimi aştım yahu :D İyi yazmalar efendim...İnşallah bir gün hayalet takipçi olmam dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman allahım bende bir hava, bir şımarma :) sormayın :) Keyfim yerinde mi yerinde ...

      Sil
    2. Bence de hayalet takipçi olma hiç, o en kötüsü :)
      İnsan bir bloğu takip ediyorsa en azından yazdığı konulardan biriyle bir ilgisi olmalı ve 10 yazısından birine dahi olsa yorum yapabilmeli. Tabi insanlar yoğunluktan kendi bloglarına bile zaman ayıramazken sürekli ilgi bekleyemem ama hiçbir şey yazmamak da çok samimiyetsizce geliyor bana.
      Evet o konuda çok haklısın, keşke herkesin Leyla Ablaları olsa böyle... Onun sözleri bana uzun süre moral vermeye yetiyor :)
      Sevgiler ve teşekkürler...

      Sil
  4. İnşallah bir gün hayalet takipçi olmamam dileğiyle... olacaktı yahu

    YanıtlaSil
  5. Ayyy sabah sabah duygulandim canım yaa ne guzel yazmissin gene :)) guzel yurekli arkadasim benimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, benim yüreğim güzelse, seninkisi benden kaç kat güzeldir?
      Koskoca sevgiler buralardan...

      Sil
  6. Vallahi kıskandım :) Leyla Abla benim de ablam olur musun acaba? Okuduğum her yazıya yorum yapmaya çalışıyorum vallahi billahi ;) O anahtarlarda da bir tılsım var emin olabilirsin Yelizcim. Ben de birkaç tane farklı işle anlaşmak üzereyim. Küçük işler ama küçük küçük toplanınca kocaman olurlar değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem'cim bilmez miyim ya, bir numarasın :) Ne kadar teşekkür etsem az.
      Hepimize Leyla Ablalar lazım bence de :)
      Ben o anahtardan kendime de yapıcam, ben de istiyorum, benim hayatımda da güzel şeyler olsun :))
      Bu güzel haber için çok teşekkür ederim. İnşallah daha büyükleri de gelir :)
      Sevgiler

      Sil
    2. Bu arada Merkür beni de çarptı! Son iki gün değil mi?

      Sil
    3. Şükür ki öyle. Bu arada bir de Ay'a kocaman meteorlar çarpmış. Onlardan da etkilenmiş olabilir miyiz sence? Marta girelim de bir oh diyelim:)

      Sil
  7. Sinem Demirdöven kaç kişinin ablası olmuşum, sana da seve seve olurum. :)) İşin gerçeği abla denmesinden hiç hoşlanmıyorum. Sanırım benim dışımda herkes yaşlandığımın farkında :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeliz "abla" diye seslenince otomatikman hepimizin ablası oldunuz Leyla Hanım :) Doğrusu yaşınızı bile bilmiyoruz ama sevmiyorsanız kullanmayalım :)

      Sil
  8. Keyiften takılmak istedim :) Geçenlerde Suzan Kardeş, Beyaz programında kendisine abla dediği için sitem etmişti, örnek olarak da siz hiç Jennifer abla derken duydunuz mu diye sordu :)) Benimde duygularıma tercüman oldu. Bu arada gizli ve kibar sorunuzun cevabı maalesef 46.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar