Sevgililer Günü Tasarımlarım-1

Bu sıralar yalnız olmayan kalplerin çoğu aynı soruyla çarpıyor: "Sevgililer günü için ne alsam?"

Bu soru, aynı zamanda benim hiç sevmediğim soruların başında geliyor. Hayatınızda sizin için çok özel olan bir insanın gömlekten, hırkadan, parfümden, ayakkabıdan, kemerden ve cüzdandan daha özel bir şeyi hak ettiği düşüncesindeyim. Her sene eşimle aynı noktada birleşiyoruz. "Lütfen birbirimize bugün için hediye alıp saçma sapan tuzaklara düşmeyelim. Bunun yerine daha özel bir şey yapalım." Bazen, özel bir şey yakalıyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Bazense o farklılığı bulamayıp son dakika sevdiğimiz bir markanın bir ürününü alıyoruz ama o zaman da ikimizin de içine sinmiyor :)

Eğer siz de klişe hediyelerden sıkıldıysanız hikayeli kurabiyeler tam size göre. Ben evlilik yıldönümümüzde eşime bu kurabiyelerden hediye ettiğimde gözlerindeki doluluğu görmeliydiniz. Erkekler ağlamaz klişesinin olduğu bir kültürde, bu yaşanan çok özel ve muhteşem :) Yaşayınız ve yaşatınız efendim  

Şimdi gelelim tasarımlarıma.  "Love is everywhere!" 

özel güzel sevgililer günü hediyeleri aşk dolu hediyeler
Evet, evet her yer, görmesini bildiğimiz her noktada aşk var aslında! Neden sadece bizim dünyamızla sınırlı olsun ki :)
Bu arkadaşlar biraz da edepsizler, ağacın yanına "Do not disturb" yazısı asmışlar! (Lütfen rahatsız etmeyiniz.)

Sizce de haklılar mı acaba?
özel güzel sevgililer günü hediyeleri aşk dolu hediyeler
Bu kurabiyeler puzzle gibi, bir araya geldiğinde aşk dolu ağacı ve aşkla yüklü bulutları gösteriyor. Bu ağacı tasarladıktan sonra mutluluktan o bulutun üstünde uçtuğum doğrudur!
Kutulu hallerini de merak ettiniz değil mi?



Üstüne Hello Handsome (merhaba yakışıklı) yazdığına bakmayın, kızlı erkekli facebook ve instagram hesaplarımda gören herkes bu tasarıma bayıldı!

Sizce de çok özel bir kutu değil mi? Eğer bu kurabiyeler muhteşem ama yanında bir şey daha olsa keşke derseniz, ben sizin için bir Paşabahçe gezisi düzenledim :) Bu kurabiyeler için çok tatlı fincanlar seçtim. Onları da yayınlayıp elimden geldiğince fikir vermeye çalışacağım.

Kurabiyeleri sevdiyseniz sayılı günler kalmışken hemen detaylı bilgi için: benimtatlihikayem@gmail.com

Şimdi ikinci tasarımım da geliyor... Tıkk Tık

Gününüz ve ömrünüz aşkla geçsin!
Sevgiler,
Yeliz

Yorumlar

  1. Kurbikleri çok sevdiğimi söylemiştim ama o kutuların güzelliğine de değinmeden geçemeyeceğim yoksa içim şişer :) O ne güzel paket öyleee? Açmaya kıyamam herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an karşımda bana bakıyor o kutular ben de saldırmamak için kendimi zor tutmaktayım :) Çok teşekkürler Sinem'cim <3

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar