Kız Arkadaşa Fırlama Cupcake'ler... Sizinkisi Hangisi?

Geçen bir arkadaşım bana ulaştı. Cupcake yapması gerektiğini ama çok yoğun olduğundan onun için çok değerli bir arkadaşını bana yönlendirmek istediğini söyledi. İşin aslı ben de aynı vaziyetteydim ama belli ki çok önemli bir arkadaştı, arkadaşımı kıramadım ve cupcakeleri yapacağımı söyledim.

Sonra beni tabii bir sıkıntı aldı, nasıl yapacağım, yetiştireceğim diye. (Nitekim, onun sadece iki gün öncesinde 3 gece hiç uyumamış olan ben anca kendimi toparlıyordum.) Neyse, iş sadece halterci bir karakteri cupcake üzerine çalışmaktı. Ben de içimden şöyle geçiriyorum. Kesin, cupcakeleri isteyen arkadaşın sevgilisi kaslı üçgen vücutlu bir halterci. Kendisi ile ilk konuşmamızda, ilk şoku yaşadım. Tabii ben uzun süredir hep kadın erkek ilişkilerinde işler yaptığım için aklımdan çıkmış, bir kız arkadaşın başka bir kız arkadaşa hediye yaptırdığı incelikler :)

Neyse, biraz düşündük taşındık, bir halterciyle iş biter mi hiç canım dedik. Yanına güzel güzel erkekler ekleyelim istedik. Mesela, hediye edilecek arkadaş mimarmış. Gönyeli bir mimar olsun istedik. Sonra Japonları ayrı bir severmiş, bir tanesine çekik gözlü bir Japon konduruverelim dedik - yazmaya gerek yok ama Japon elinde ne olur :) göreceksiniz:)- Sonra bir de romantiğimiz olsun elinde içki tutsun istedik.
özel hediye, cupcake, eğlenceli hediye, en güzel hediye
Gece çekimine kalan çalışmalara koca bir hüzün!!!



Neyse, aslında ana temayı Çağla Hanım belirledi işin yaratıcı kısmı bana kaldı. Ama çalışırken bir eğlendim bir eğlendim anlatamam. Böyle çalışmalar olunca, yaparken kahkaha atıp yeni bir dünya yaratınca bir keyifleniyorum anlatamam. Yani hakikaten üç gece daha uyumam, kimse çözemez :)

Sosyal medyada bu arkadaşları şu açıklama ile paylaştım. Pek pek sevildi :)

Kizlar hepinize gore bir yakisiklim var. Soldan saga ➡️ halterci, guclu kuvvetli Kenan ➡️ mimar Michel➡️ Canon'uyla gezen tatli Japon Naruki➡️ elinde sampanya, ustunde smokinle romantik Andre :) secin begenin alin :)

Evet sayın okuyucu, haydi şimdi sizden tercihinizi alalım. Benim tercihimin adı Muzaffer ama burada nereye uyuyor derseniz o hepsinden biraz ama en çok romantik Andre. :) Ya sizinki?

Haydi yazın bana :)


Yorumlar

  1. Hepsi birbirinden güzel olmuş, ellerine sağlık. :) Romantik diyince nedense birden Andre daha bir çekici geldi gözüme :))):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Andre :) Bence de Andre <3 Çok teşekkürler :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar