İyi ki Doğdun Elif Naz...

Elif Naz bebeği, ailemizin ilk prensesini hatırlıyor musunuz? Hani kucağımda bir pastayla İstanbul'dan Sakarya'ya gitmiştim, sonra da ayak izli bebek kurabiyelerini yapmıştım. Nasıl hatırlayacaksınız ki? :) Merak ederseniz bu yazıları okuyarak mesela :) Tıkk Tıkk ve Tıkk Tıkk.

Elifciğimiz bir yaşına girdi bu ay. Biz de İstanbul'da, teyzemlerde hep birlikte kutlayalım istedik onun yeni yaşını.

kelebek pasta




O minicik ayaklar şimdi biraz tombikleşip tütü giydi :) Saçında gece boyunca çekiştirdiği, fırlattığı o cici saç bandı vardı. Allah nazardan saklasın, anne ile başbaşa kalınca deli dolu, evde kalabalık olunca dünyanın en uslu çocuğu :) Bütün gece, yüzlerce fotoğrafını çektim, eğildi büküldü gık demedi. Arkamızdan annesini uyutmamış ama sen gel de inan o masum mutlu huzurlu çocuğun evde tek kalınca mızmızlanmasına :)

kelebek temalı doğum günü

Kuzenim, pembe rengini ve kelebekleri çok sever. Dolayısıyla, daha Elif'e sorma şansımız olmadığından öyle belirledik temayı, pasta, cupcake ve kurabiyeler kelebekli pembeli sipariş edildi :)


Kelebekler kadar mucizevi, güzel yaratıklar var mı bu evrende? Yaşamın her anına ilham veren, bizi masalsı hayallere düşüren o güzeller güzeli varlık... Böyle yazınca, bir annenin yavrusu için düşünebileceği en güzel tema gibi duruyor gerçekten :)


Tatlı Elifçiğimiz böyle bir prenses işte. Biz de kuzenimle alt karedeyiz.


Elif'in poz vermek gibi bir derdi yok ama en güzelimiz kuşkusuz o :)

Nice güzel yaşlara tatlı prensesimiz... Kelebekler gibi rengarenk, onlar gibi güzelliklerle dolu ol hep.

Sevgiyle büyü...

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar