Şeker Hamuruyla Kurdele Yapmayı Öğreniyoruz vol.1

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabımda (takip etmek isterseniz buyrunuz: yellydelly ) mini bir video paylaştım. Aslında, tamamen eğlence amaçlı ve amatör çekimle paylaştığım bir videoydu. Ancak, sonrasında birçok arkadaşım mesaj ve maille devamını getirmem yönünde beni yüreklendirince mutlu oldum ve bloğumda da bu kısa videoyu paylaşayım istedim.

Şeker hamuruyla uğraşanların en temel yardımcılarından biri silikon kalıplar. Ancak, malesef özellikle bazı modelleri oldukça pahalı. Ben bu kalıbı Eminönü'nden aldım. Aldığım modelin ithal fiyatı 35 TL.Ben yerlisini aldım ve 10 TL ödedim. Tabi, yerlisini alınca problemli çıkma ihtimali oluyor ve satın alırken uyarılıyorsunuz. Bilginize :) Beğendiğim diğer silikon kalıpların fiyatları 55-75 TL arasında değişmekteydi. Ben de Alibaba ya da Ebay'den alma kararı alarak tek bir kalıpla Eminönü'nden ayrıldım. Eminönü, en azından benim gibi toptan alışveriş yapmayıp her şeyden birer ikişer adet alacak kişiler için bence artık çok cazip bir yer değil. Eğer zamanınız varsa yurtdışından getirtmek en mantıklısı gibi geliyor bana. Yakın zamanda böyle bir alışveriş planlıyorum ve gerçekleştirdiğimde detaylarını sizinle paylaşacağım.

Videonun görüntü kalitesi düşük, yine de ilgilenen arkadaşlarıma fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Çekim yapan benim, silikon kalıbı kullanansa eşim :) Video çekmek istiyorum dediğimde beni kırmadı ve yardımcı oldu.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Yorumlar

  1. Çok başarılı!!Kurdeleli silikon kalıbı ilk aldığımda kurdelenin kalıptan bozularak çıkması yapışması gibi problemler yaşamıştım ve internetten araştırdığımda iki üç yabancı video dışında çok da güzel anlatan yardımcı bir video anlatım bulamamıştım.Bu video gerçekten faydalı ve çoğu kişinin işini kolaylaştıracak bir çekim olmuş.Basit ve gayet net.Başarılarınızın devamını dileyip tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar