Blog Tanıtım Mimi

Çok mutsuz ve umutsuzum bugün. Yine de silkelenmek ve bana gelen bir mimi (aslında iki) yanıtlamak istedim, dün gece uykusuz kalmışken oturdum, yazdım.


Burcunun Dünyası ve Ahu Kader beni sevdiği blogların içinde mimlemiş. Benim de sevdiğim ilgiyle takip ettiğim blogları yazmam gerekiyor. Bu blogları isimlerine tıklayarak siz de keşfedebilirsiniz. Başlıyorum...

 Burcunun Dünyası-- Blog isminin "Bir Tutam Yağmur" olmasına görür görmez bayıldığım, benim gibi kedi düşkünü, bu nedenle yazılarının altına "Patilerinden öperim" yazarken hiç utanmıyorum :) Yine benim gibi İzmir'li. İzmirlileri ve kediseverleri her daim severim. Seviyorumm :)

 Ahu Kader-- Ben "Bir Genç Kızın Gizli Defteri" ile büyüyen kızlardanım :) Ne alakası var demeyin, Ahucuğum her konuda yazıyor ama bazen günlük hayattan öyle şeyler veriyor ki gidip sarılasım geliyor. Bazen sanki, Almanya'da bir kafede karşılıklı kahve içiyoruz da o anlatıyor ben kafa sallıyorum :) Konuşan fotoğraflarına, anlatım tarzına bayılıyorum. Bunun dışında da, çok önemli bir ortak noktamız var: Postcrossing! Duyunca ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz. Şimdi o benim sadece blog değil aynı zamanda kartpostal arkadaşım.

 Her Şeyden Konuşmalı-- Bir mim sayesinde tanıştık, sonra blog arkadaşından da öte, blog kardeşi olduk. Hemen hemen her mimimde, facebook'umda, instagram hesabımda var. Aynı burçtanız :) Ortak zevklerimiz var. Bloğu dolu dolu, bence bumerang ödüllerinde ödül almalıydı. Çok severek okuyorum, hatta ne zaman bir film izlesem kitap okusam hemen bloğuna girip aratıyorum, acaba Sinem bu konuda ne yazmış diye :) Severim, çok çok severim bu bloğu ve sahibesini!

 Özgenin Oltası-- Garantili yemek tariflerinin olduğu, elimde bir yiyecek varsa "Özge, kabakla ne yapmış bir bakayım." diye bloğuna baktığım, lezzeti karşısında da hiç yanılmadığım, herkese tavsiye edilesi bir blog.

 Hayat Canını Senin-- Etamin konusunda kaynak arayıp bulamazken ve bu konuda yazan bloglara yorum, bloggerlara mail atarken bana dönen tek blogger'dı. Canım Gökçe, desteğini ve sıcak kalbini ölsem unutmam. Bir de gerçekten çok tatlı ve güzel bir bayan :) Hani bir insanın yüzüne baktığınızda her şey muntazam kondurulmuş dersiniz ya öyle :) Bloğunu sık sık güncellemese de instagramda harika çalışmalarını sıklıkla paylaşıyor ve elinden ne çıkıyorsa "İstiyorummmm" dedirtiyor :) Blog adı da ayrı güzel değil mi?

 Shemellon-- Kedisevergillerden ama sadece bu değil, Gonca o güzel kalbiyle neredeyse tüm zamanını onları daha iyi yaşatmak için çalışıyor. Bunun için blog tasarlıyor. Herkesin paraya taptığı bu dünyada, bir kuruşunu istemeden kedi maması almaya yönlendiriyor tasarım isteyenleri. Bence kimsenin göremediği kanatları var sırtında... Her şeyden önce bir insan olarak çok seviyorum.

 Lavanta Bahçesi-- Bayılıyorum! Büyüyünce Lavanta Bahçesi olucam :) Instagram'da da en sevdiğim hesaplardan. Etaminseverler mutlaka bakmalı.

 Cafe Nohut-- Sizce de fotoğrafları harika değil mi? Bir yazısında içine sinmediği için bir fotoğrafı yüzlerce kez çekip yine de yayınlamaktan vazgeçtiğini yazıp "Yalnız değilmişim." dedirtti :)

 Aycan- Ayparçası-- Blog fırtınası yazıları sayesinde tanıdım, yazılarını çok da sevdim ama bazıları etkinlik sonuna denk geldiğinden kaçırdım. Güzel bir kalbi ve kalemi var. Ayrıca etamin aşkını bulaştırdığım bloggerlardan :)

 Şafağın Dünyası-- Blog dünyasından gerçek hayatta tanıştığım ilk kişi :) Hem de MSA gibi güzel bir etkinlikte. Hala ona bir yazı sözüm var, inşallah bir gün konuk yazar olarak yerine getireceğim.

 Ucuz Roman-- Dün gece keşfettim, blog fırtınasında olsa tadından yenmezmiş.

Unuttuğum bloglar olabilir, şimdiden özür dilerim. Ama şunu tüm iyiniyetimle itiraf edebilirim ki, takip ettiğim blogların hiçbirini takipçi kazanmak için ya da karşılık olsun diye eklemedim. Ayrıca, burada yazdığım bazı blogların da benden haberi bile yok :) Yani, bu sadece bir mim ve takip ettiğim tüm blogları çok seviyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Burcu ve Ahu'ya yeniden teşekkür ederim. En yararlı mimlerden oldu, birçok bloğu tanıdık tanıttık.Bu mimde olan olmayan, bu listeyi yazmak isteyen herkesi davet ediyorum.

Sevgiler,
Yeliz

Yorumlar

  1. Yelizcim çok teşekkür ederim. Çok duygulandım. Aramızda kalsın birkaç damla da yaş akıttım. Ben de aynı duygular içerisindeyim. Kendimi sana çok yakın hissediyorum. Bu hissi de kendime ancak tek bir şeyle açıklayabiliyorum. Ben reenkarnasyona çok inanırım ve sana bu kadar yakın hissetmemin nedeni bu olabilir diye düşünüyorum artık. Birbirimizi görmeyi bırak sesimizi bile duymadık. Acaba nerede, ne zaman tanışmış olabiliriz? En merak ettiğim şey bu. Bir de karşılıklı tanışma fırsatımız olsun çok istiyorum :) Çoook öpüyorum. (Ben bugün çok duygusalım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinem'cim, nasıl sevindim yorumuna <3
      Bugün hepimiz çok duygusalız gerçekten, olmamak mümkün mü?
      Tanışma konusuna gelince ben de çok istiyorum ve yakın zamanda gerçekleşeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bazen hiç konuşmasan da bilmesen de çok yakınında kalbinde hissediveriyorsun bir insanı ve bence bu çok nadiren olan bir şey. Dolayısıyla şanslıyız :)
      Reenkarnasyon konusunda, kimbilir belki bir terapide öğreniriz nerede ve nasıl olduğunu... Sürekli seyahat eden ruh aileleriyiz nasıl olsa.
      Kocaman öperim <3
      Sevgiler...

      Sil
  2. Kelimelerin beni cok mutlu etti. Cok tesekkür ederim. Ben galiba hakkimda yazilanlarin hepsini toplayacagim bir arada. :) Bu arada bir kart var yollarda sana dogru geliyor ;)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu yazıyı daha yeni gördüm, sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam :) Çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu yorumu görünce çok mutlu oldum :) Ne mutlu bana :)
      Sevgiler...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar