Premios Dardos- Dart Ödülleri

Yeni yazı nasıl yazılıyordu? Ah şu turuncu kutuya tıklayacaktım değil mi? Yaşasınn, hala hatırlıyorum :)

Çok uzattım ama elbet var güzel ve yoğun nedenleri. Çok güzel paylaşımlarım olacak, tabi unutmazsam. Bir de bloğumun başına oturacak zaman bulabilirsem. Ama bulamamam için dua edebilirsiniz, yazmıyorsam çok yoğun çalışıyorum demektir çünkü. Nitekim hayatımda ciddi anlamda tüm zamanımı ayırdığım üç şey var: bloğum, şeker hamurlu sevimliliklerim ve kitaplar. Aslında bu maddelere eklenmesi gereken bir şeyler daha var. En önemlisi artık isyan eden eşim! İsyan ama öyle böyle isyan değil... İkincisi de, biraz çıkıp yaşamam, nefes almam, fotoğraflar çekmem lazım. Çünkü artık harika bir fotoğraf makinem var!

Neyse, uzun lafın kısası, neden döndüm bu gece, nasıl döndüm dersem... Öncelikle bir vefa borcu ve bana takdim edilen bir ödülün güzelliği...


Takip ettiğim en başarılı bloglardan biri olan Yemek de Yemek, bundan 3 hafta kadar önce Dart ödülünü bloğuma layık görmüştü. Ben bu ödülün mutluluğu altında ezilip nasıl teşekkür edeceğim acaba derken başka blogger arkadaşlarım tarafından da aynı ödüle layık görüldüm. Borçlarım ve minnetim birikti.

Bu nedenle, ilk olarak bu güzel ödülü bana layık gören Yemek de Yemek bloğunun sahibi, instagramda harika bir profil olan mutfakgram'ın kurucusu Hakkı Bey'e yürekten teşekkür ve selam ederim. Sonrasında ödülü aldığım arkadaşlarım, Her Şeyden Konuşmalı, Shemellon, Şuh-i Fidan, Ahu Kader, Minik Cadı'ya teşekkürlerimi sunarım.

Aslında benim de 15 blogger'a bu ödülü dağıtmam gerekiyor, ama blog dünyasında her şey o kadar hızlı yayılıyor ki, Hakkı Bey bu ödülü aldığında internette ödülü arattığımda açıklamasını bile bulamamıştım. Şimdi Dart ödülü yazdığımda çoğu bloğun hak ettiği bu ödülü aldığını gördüğümden sanırım bu ödülü dağıtacağım bir blogger bulmam için bir gün araştırma yapmam gerekecek.

Her zaman diyorum, o kadar az bloğu takip ediyorum ki, çünkü benim için her ne kadar son zamanlarda hiç bloğuma girip bakamasam da takip ettiğim her blog, blogger çok değerli, o bloğu bir ödüle layık görecek kadar sevdiğim için takip ediyorum. Bu nedenle, takip ettiğim tüm güzel bloglara Dart ödülünü layık görüyorum. Bir de tabii ki beni bu ödüle layık gören arkadaşlarıma yeniden bu ödülü sunmaktan mutluluk duyuyorum.

Yeniden yazabilmek umuduyla, yürekten sevgiler...

Yorumlar

  1. Yeliz Hanım merhaba,
    Hak ettiğiniz için bu kadar kişi tarafından ödüle layık görüldünüz bence.
    Ödülü ben de ilk aldğımda çok şaşırdım gerçekten, internette hiçbir bilgi yoktu. Ben de mecburen ödülü bana veren arkadaşımın blogundan İspanyol çevirisini iyice anlamaya çalıştım. Ödül İspanya üzerinden ülkemize giriş yaptı. Bu kadar yayılacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Hatta ödül bana geri bile döndü.
    Bu ödülü bana veren Jose Manuel'e teşekkür etmek lazım aslında. İnanılmaz güzellikte ve pratik tarifleri var.
    Çok fazla uzattım galiba:-)) Sizi tekrar yürekten kutluyorum, saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek Hakkı Bey, yorumunuzu görmek benim için mutluluk. Tekrardan çok teşekkür ederim, sayenizde yayıldı bizlere döndü yeniden :)

      Jose Manuel'in de blogunu takibe alıp o güzel tariflerinden ben de faydalanıyorum artık o halde. Sizin de tarifleriniz muhteşem. Ellerinize sağlık.

      Sevgilerimle...
      Yeliz

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar