Kitap Kurduyuz Biz :)

Geçtiğimiz haftalarda inanılmaz güzel bir proje için tabiri caizse karınca gibi günlerce gecelerce çalıştım ve sanırım Butik Pastacılık tarihinde bir ilke imza attım.:)

Bu ilk nedir derseniz, ilk kez seri halde figür üretip bu figürleri kitap kurtlarına ulaştırdım.

Aslında her şey şöyle başladı. Ben bundan bir ay önce bir gece figür çalışmak adına tezgahıma oturup ne yapsam acaba derken sonunda kitap kurdu yapıp ertesi gün Instagram'da komik komik fotoğraflarını paylaştım.

Ardından Her Şeyden Konuşmalı bloğunun yazarı Canım Sinemim, bu kurtları çok beğendiğini söyleyip hemen bana mesaj attı ve organizatörlüğünü üstlendiği Kitap Ağacı'nın birinci yaş kutlaması ve Ankara buluşmasında dağıtılmak üzere bu kurtlardan yapsak mı dedi. Ben de fikri harika buldum ve işe koyulduk.

Nedense o gece öylesine yaptığımdan mıdır nedir bana ilk etapta çok basit geldi bu kurtlar. Sonra başına oturup çalışmaya başlayıp her birinin ince ince detaylarıyla dakikalarca uğraşınca altı üstü 100 tane kitap kurdu yaa neden yap yap bitmiyor diyerek yetişmesi için resmen 2 tam 1 yarım uykusuz gece geçirdim :))

şekerden figür

Sonuç harika oldu, Instagram'da etkinliğe katılanlar arasında bir de çekiliş düzenledik ve Instagram üzerinden #kitapkurduyum hashtagi ile onlarca kare paylaşıldı. Hepsi birbirinden eğlenceliydi. Bu keyifli fotoğrafların sonunda çekilişle bir arkadaşımıza dev kurabiye hediye ettim. Hatta şu an kargoda :) Onu da bir iki güne paylaşırım :)


momiji

şekerden figür


Bu harika etkinlik için güzel arkadaşım Sinem'e ve bu vesile ile tanıdığım Ankara Kitap Ağacı'ndan Yasemin'e tekrar tekrar teşekkür ederim. İkisi de çok yoruldular ama sonunda efsane bir iş çıktı. Olağanüstü çabaları sonucu ortaya çıkan memnuniyet görülmeyecek gibi değildi.

momiji

Üstelik sadece kitap kurtları da dağıtılmadı. Harika bir hediye çantası hazırlamışlar katılımcılar için, Sinem'in elleriyle yaptığı kitap ayraçlarından tutun da ajandaya kadar ne ararsanız karşınızdaydı. Bu buluşmanın detaylarını Sinem'in bloğunda da inceleyebilir ve siz de bulunduğunuz ilde Kitap Ağacı Ailesi'ne katılabilirsiniz.

Ayrıca, Instagram'da kitap kurdunun satışını soran çok sayıda mail aldım. Siz de bir kitap kurduysanız ve sipariş vermek isterseniz benimtatlihikayem@gmail.com a mail gönderebilirsiniz.

Tüm kitap kurtlarına kucak dolusu sevgilerle...

Yorumlar

  1. Allahim ya su an kendime inanamiyorum. Ben bu kurtlari gercekten plastik figür sandim ve senin yaptigin hamur oldugunu hic anlamadim. Bir de sana da hediye ettiler sandim da yayimladigin fotografin altina ne olur banada gönderin bu kurttan dedim. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzucum olur mu ben yaptım hepsini :)) ama üzüldüm bak şimdi. Hiç olur mu ben sana zaten göndermeyi çok istiyorum. İnşallah ptt sorun çıkarmaz da göndereceğim kartın zarfında yollarım sana da. Çok öpüyorum <3

      Sil
  2. Heyyooo yarın yazımı yazıyorum Yelizim☺️ bu güzel yazı için de ayrıca teşekkür ederim 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Sinemcim. :) Güzel bir ortaklıktı, darısı daha nicelerinin başına :)

      Sil
  3. Çok güzeller. Eline, emeğine, yüreğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Allah'ım çok güzel ama bunlaaarrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Kim derdi kurt yapıp bu kadar sevimli bulacağımı ama ben de bayıldım :)
      Çok teşekkürler

      Sil
  5. Biraz önce facebook paylaşımın da gördüm de , bayıldım bayıldım. Bu kurtlar kıyıp yenilir mi? yada ciddi saklanabiliyor mu? Saklasak kaç yıl dayanır mesela:) Etkinlik zaten muhteşemmiş, ayrıntıları okudum Sinem'im blogun da.. Siz çok güzel şeyler yapıyorsunuz.. Tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goncacımm, çok teşekkür ederim öncelikle. Sanırım kimse kıyıp yiyememiş :) Zaten tadındansa görünüşleri çok daha hoş :)) Ben bütün figürlerimi uzun süredir saklıyorum düşürülmediği ya da güneşte bırakılmadığında yıllar yılı kalır belki bir iki yıl sonra rengi azıcık söner ama şeklinden bir şey kaybetmez canım. Çok teşekkürler <3 Sevgiler...

      Sil
  6. Benim Yakışıklı kurdum resimlerde en önde :) Ellerine sağlık Yelizciğim kurtlar çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jöntürk o :)) ne demek canım benim, ben teşekkür ederim...

      Sil
  7. gerçekten hepsi mükemmel ötesi :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar