Bugünlerde Böyle

Herkese merhaba,

O kadar çok yazacağım konu var ki, nereden başlasam hangi yazıya öncelik versem bilemedim.

Bugünlerde hem gündem nedeniyle, hem de gereksiz bir can sıkkınlığından ruh halim iyiyle kötü arasında gidip geliyor. Hiç gelmeyen gri kış gidecek, yerine bahar gelecek yakın zamanda, o zaman o ruh halim stabil olarak pozitifte kalacak diye umuyorum ama 30 Mart'ta farklı bir gündemimiz olacak mı, hak ettiğimiz sansürsüz, şeffaf ve dürüst yönetime kavuşacak mıyız bilmiyorum. Aslında böyle bakanlar, milletvekilleri olduğundan da şüpheliyim. Yine de daha kötüsü olamaz diyor içim...


Her akşam haberleri aynı sıkkınlıkla izliyorum. Bazen o kadar bunalıyorum ki, izlediğim bir program varsa o başlayana kadar müzik dinliyorum, o da "chill out" tarzıydı ama artık iyice "relaxation" oldu. Yakında tüm boş zamanımı meditasyon yaparak geçireceğim sanırım. Bu noktada reiki hayatıma güzel şeyler kattı, kötü hissettiğimde o ilkyardım çantam oldu benim. Hemen kendimi düzeltmeye niyet ediyorum. Reiki demişken, ben reiki hakkında da bir yazı yazacağım ekimden beri, koca bir offf ve "ay hadi inşallah canım"...

Dünden beri aslında olumlu bir şeyden bahsetme gayretindeyim. Dün gece kendimi gayet mutlu hissettiğim bir an oturdum ve yazmaya başladım. Ama ne olsun? Konuya girmeye çalışırken bir de baktım ki son zamanlarda kafama taktığım insan davranışları ile ilgili upuzun bir yazı yazmışım. (Neden mutlu hissedip bu bilgisayarı karşıma aldığımda depresife bağlıyorum anlamadım!) "Bunu şimdi yayınlama kızım." dedim ve taslağa aldım. Şimdi hala olumlu konuya girememenin acizliği içindeyim. Bu yazıda da bahsetmeyeceğim o güzel insandan. Bunu belki öylesine yayınlarım, o başka yazıya kalır.

Siz bugünlerde nasılsınız? Umarım sizin ruh haliniz daha dengelidir. Bir gülüp bir sıkmıyordur içinizi...

Bu arada, sevgili ilham perisi, sana bir zamanlar yazdığım yazıyı hatırlıyorsun değil mi?

Yorumlar

  1. Ben de şimdi yazıcam yazılarımı, inşallah. Reiki yazısı sözünü hatırladığın için çok sevindim. Biliyorsun benim de rahatlamaya ihtiyacım var ;)
    "Güzel günler göreceğiz çocuklar" moduna girmeyi hiç istemiyorum ama inan dün gece kayıtları dinlemek için 01:30 civarı yatmaya gidebildim. Bu kadar hırsızlığın, arsızlığın bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum. Hani "gölge etme başka ihsan istemem" misali gitsinler başımızdan da bir oh! diyebilelim.
    Ne kadar çirkin, ne kadar acayip bir ülke haline geldik şaşılacak şey.
    Ahhh ahhh!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ama benim de içimde küçük de olsa bir adalet ümidi var. Facebook'ta bir paylaşım vardı: "Suçüstü yakalasa dahi "Benim kocam yapmaz" diyen kadın bile bir süre sonra kabullenir durumu. Bu millet kabullenemedi aldatıldığını, kandırıldığını, soyulduğunu."
      sonra, bazı yazıları okudum da oy verenlerden kimse olanın bitenin derdinde değil. Yeni seçimlerde en az desteklediğim ikinci partinin bile iktidar olmasına razıyım. Yeter ki adalet herkes için geç olsa da tecelli etsin ve çocuklarını kaybeden annelerin babaların acıları bir nebze olsa dinsin.

      Reikiyi yazmak konusunda da hala kendimden ümidi kesmedim :) Bazı konularda tutulup kalıyorum bazen, anlamıyorum nedenini. İnşallah bir gün.
      Sevgiler

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar