İyi ki Doğdun Aslı...

Bu hafta çok sevdiğim bir arkadaşımızın doğum günü için pasta hazırladım. Aslı, son derece tatlı ve mutlu bir psikolog. Mutlu nereden çıktı diyeceksiniz. Aslı'ya seni mutlu diye tanımladım dersem güler belki ama en uygun kelime bence bu. Huzurlu, sakin ve mutlu bir yapısı var Aslı'nın, bu en sevdiğim özelliği gerçekten. Aslı da, böyle bir sürpriz düşünüp pastası için beni arayan ve saniye saniye her şeyi planlayan eşi Hasan da çok güzel insanlar. İstanbul'daki İzmirlilerden olmamız da böyle hissetmemizde önemli bir unsur sanırım :)

30 yaş doğum günü pastası

30 yaş doğum günü pastası

Hasan beni aradığında pastanın üstünde at, psikolojinin sembolü, 30 yaşı simgeleyen 0 rakamı ve tabi ki siyah beyaz kazak giymiş bir Aslı'nın olması gerektiğini söyledi. Ben konuşurken belli etmiyorum ama attan sonrasında koptum. Hasan o kadar heyecanlı ki, "Acaba at yapabilir miyim?" demeye bile dilim varmadı, ilk kez böyle büyük bir sürpriz planladım, her şey çok güzel olsun istiyorum, dedi. En son "Tamam at üç boyutlu olmasın, hatta çok çirkin bile olabilir, yeter ki sembolik olarak olsun." dediğinde içimden "O at yapılacak Yeliz." dedim :)

Ortaokuldan sonra Güzel Sanatlar Lisesi sınavlarına hazırlanmıştım ve at çizmeyi öğrenmiştim. Ne zormuş, eskizler çiziyorsun tamamlıyorsun... Aklının ucundan geçmez insanın yani :) Direkt at denince hoop döndüm GSL sınavına soğuk soğuk terlemeye başladım. :) Yaparken de en çok korktuğum en hızlı yaptığım figür oldu da, o siyah beyaz kazak saatlerimi aldı desem şaşırırsınız di mi? :) 



Yemek de hepimizin heyecanla beklediği pasta anı da çok keyifliydi. İlk kez bu kadar iltifatı birarada aldım, ne kadar mutsuzluğum varsa buharlaşıp gitti. :) Pastam da gecenin kahramanı seçildi! Ama bence gecenin gerçek kahramanı bu geniş katılımlı sürprizi planlayan ve mutluluğu gözlerinden okunan Hasan'dı :)



Bu da bu lezzetten arta kalan sonuç :)


İyi ki doğdun Aslı! Seni çok seven eşinle, ailenle, arkadaşlarınla upuzun ve çok güzel bir yaşamın olsun arkadaşım.
Sevgiyle...
Yeliz

Yorumlar

  1. Yeliiiiz ben buraya niye yorum yazmamisim diye kizdim kendime az once..Sen ne kadar tatli ve yetenekli bir insansin ve bu yaptigin islere inanilmaz yansiyor, yazdigin seyler icin cok tesekkur ediyorum bu arada:) yolun acik, hikayen tatli mi tatli olsun canim arkadasim😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm <3 <3 <3 Ne demek :) Çok mutlu oldum yorumuna, çok teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar