Baldan Tatlı Bir Arıcık: Melis Bir Yaşında

Yıllar önce, İzmir Ticaret Odası'nda birlikte staj yaptığımız ve o süreden beri de uzaklara da düşsek, birbirimizden haber almaya devam ettiğimiz, sonradan bir sürü ortak yanımız olduğunu ve benzer zevklere sahip olduğumuzu fark ettiğimiz güzel arkadaşım Çiğdem, yaptığım kurabiyeleri çok sevdiğini dile getirmiş ve beni çok mutlu etmişti.

Ekim ayında İstanbul'da yaşayan (işte bir ortak nokta daha :)) ve tanıyınca Çiğdem gibi çok sevdiğim ablası Meryem'in bir yaşına girecek güzel bebeği Melis için kurabiye ve cupcake yapmaya karar verdik. Melis, kelime olarak arı demekmiş, dolayısıyla grafikerin hazırladığı temadan, pasta, kurabiye ve cupcake'ine kadar hepsinde arı teması işlendi. Çiğdem, daha önce çalışılan ve tasarımı bana ait olmayan bir arı modelini yapabilir misin dedi, ben biraz kendi yorumumu katarak değiştirdim. Kolay mıydı derseniz, zordu çok çok zordu :) Ama mutlu sona ulaşınca tüm yorgunluğum gitti ve sonucu hepimizi çok mutlu etti.

bir yaş doğumgünü

bir yaş doğumgünü


bir yaş doğumgünü

Bu arada Çiğdem, organizasyonla a'dan z'ye ilgilendi ve keçeden süsler, elbiseler yaptı. Sonra da müjdeyi verdi. Hayatının bundan sonrasında, böyle mutlu organizasyonlar ve renkli keçeler yaratacağını öğrendim. Dolayısıyla ben de yakında bloğumda, keçelerle ilgili çok güzel çalışmalar paylaşacağım ve ilk kez kendi yaptığım çalışmalar değil de, Çiğdem'in el emeği göz nuru tasarımları olacak. En son konuştuğumuzda, tam 100 tane gizli tasarımının olduğunu öğrendim! Ben de inanılmaz sabırsızlanıyorum ve merakla bekliyorum.

Baldan tatlı doğum günü arıcığımızı merak ettiyseniz tatatatam :)

kostüm arı maya

Sevgiyle, mutlulukla büyüsün, nice güzel yaşları olsun Melis bebeğin ve güzel ailesinin...

Yorumlar

  1. Ne kadar tatlııymış güzel Melis:) Ve kurabiyelerinde çok güzel ve özgün kesinlikle...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. ailesiyle birlikte sağlıkla büyümek nasip olsun Melisciğe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin... Tatlı tatlı büyüsün inşallahh

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar