Demir Bebek Leyleklerle Değil Yelkenliyle Geliyor...

Geçtiğimiz günlerde arkadaşım Burcu'yla onun doğum yapmasına çok az kalmış arkadaşı için çok sevimli kurabiyeler hazırladım. 

Duyduğuma göre Demir bebek, "Ben leylekleri istemiyorum, anne ve babam denizi çok seviyormuş, beni de bir yelkenli dünyalarına getirsin." demiş ve mutlu bebek adasından yola çıkmaya hazırlanmış. 


Bu kareler de onu bekleyen yatağının başucundan geldi:



Bu kareler bile insanın içini mutlulukla doldurmaya yetiyor.

Sağlıkla dünyamıza gelsin Demir bebek, mutlulukla büyüsün! Annesinin ve babasının da hep böyle düşünceli arkadaşları olsun :)


Yorumlar

  1. Aldığım en güzellll ve en LEZZETLİİİ hediyelerden biriydiii..Ellerinize sağlık tekrardan. Bu işi severek ve özenerek yaptığınız çok belli Yeliz Hanım. Kurabiyelerin lezzeti, tasarımı, paketlii,yelken tasarımı, hatta kurabiyelerin üstündeki noktaların simetrisi bilee büyük bir özenin ve kalitenin belirtisii.. Kurabiyelerden gelen muhteşem vanilya kokusu zaten bizi bizden aldı.. Demir'in odasındaki fotolar çekildikten sonraa kurabiyeler tükendi:) İlk başta yemeğe kıyamayız biz bunları dedik ve sonrasında eşimle kırıklarını bile tüketiikkk:) Tekrardan teşekkür ederiz size ve Düşünceli Burcu Teyzemize. Çokk mutlu ettinizz...Oğluşum şanslı olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da benim aldığım en güzel yorum oldu :) Çok teşekkür ederim. Bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla kucağınıza alın inşallah. Şimdiden Demir bebeğe çok güzel bir ömür dilerim, kesinlikle şanslı bir bebek olacak :) Kocaman sevgiler,
      Yeliz

      Sil
  2. canım benim tekrar çok teşekkür ederim. fatoşum öyle güzel bir yorum yapmış ki ; bana sadece bunu yaşamamızı sağladığın için teşekkür etme kaldı :) ellerine emeğine sağlık. severek takipçiniziz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afiyet olsun tekrardan Burcucum :) ben çok teşekkür ederim. Yine beklerim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar