#momijisevgiyiyay

Momijileri artık herkes biliyor sanırım. Google keywordslere baktığımda birçok okuyucunun hemen hemen her gün "momiji nedir?" sorusu ile bloğumu ziyaret ettiğini görüyorum. Biliyorsunuz bu muhteşem bebekleri ben de çok seviyorum. Dolayısı ile bir momiji hatırlatma yazısı yazayım istedim.

Bywonderland, Instagram'da her ay seçtiği momiji fotoğraflarına ve en çok beğeni alana ödül olarak bir momiji hediye ediyor. Tabi bunun için her ay değişen hashtagler kullanmanız gerekiyor, #momijisevgiyiyay27 gibi... Bir gün benim de momiji fotoğraflarımı ödüllendirir motivasyonuyla geçtiğimiz aylarda oldukça fazla çekim yaptım, hatta şubat ayında yüzde yüz bir ödül almalıyım diyordum ki sonuçlarla yine hayal kırıklığına uğradım. Seçilenlere baktığımda da olabilirmiş aslında hak etmişim ödülü, dedim ve adeta küstüm :)

Biraz bundan biraz da gündemin etkisiyle momiji fotoğraflarım ve koleksiyonum sona erdi. Kimbilir, yine yayınlamaya devam ederim elbet ama eşimi de sıkı sıkıya uyardım, bir yarışma kazanana kadar sakın bana momiji alma, bu mesele benim için kapanmıştır, diye. Bu sevimlilik ve mutluluk abidesi bebeklere ne kadar dayanırım bilmiyorum; ama, inadım tutunca, irademi korumak konusunda hiç fena değilimdir :)

Neyse, gelin size çektiğim bazı fotoğrafları derleyeyim. Ne zaman bir momiji fotoğrafı görsem günüm gerçekten aydın oluyor, en azından o dakikalar için. Ben de yüzünüzde minik bir tebessüm yaratabilirsem ne mutlu...

Siz benim küstüm oynamıyorum tavrıma bakmayın, bu sinirlerimizin gerim gerim gerildiği günlerde bu özel ve sevimli bebek fotoğraflarımın tadını çıkarın :)

#momijisevgiyiyay

#momijisevgiyiyay

#momijisevgiyiyay

#momijisevgiyiyay

Önceki yazımı okumak isteyenleri buraya alayım: Tıkk Tıkk

Sizler de sevgiyi yaymak için bu sevimli bebekleri kullanın, belki benim gibi ödül alamasanız bile takipçilerinizi ve sevdiklerinizi gülümsetirsiniz.

Günümüz aydın olsun.
Sevgiyle...

Yorumlar

  1. Evet, özellikle şemsiyeli olanlarla ödül kazanabileceğini düşünmüştüm ben de ama bu biraz da şans işi sanırım. Öyle inatlar yapma. Senin momiji fotoğraflarını çok seviyorum ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünmüştüm :( Bilmiyorum ki, sanki sürekli aynı kişiler ödül alıyor, ya da bana öyle geliyor. Şu aralar hiç içimden gelmiyor ama bir ara yeniden başlarım :)

      Sil
    2. Öyle. Biraz da takipçi sayısıyla alakalı sanırım.

      Sil
  2. Bir momijim bile yok anliyormusun, hadi üzülme :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tane olunca, iki tane, iki tane olunca üç tane olsun istiyor insan, bunun sonu yok :( ama çok tatlısın :)

      Sil
    2. Hic almayayim ben o zaman :)

      Sil
    3. Karşı koyabiliyorsan hiç girme bu işlere evet :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar