Hoş Geldin Elif Naz Bebek...

Mart ayı bebeklerimizin sonuncusu, gelmesini merakla ve sabırsızlıkla beklediğimiz Elif Naz bebek. Güzelim kuzenimin bebeği... Çok şükür ki, sağlıkla dünyaya geldi, meraklı gözlerle çevresini inceleyip annesine uykusuz ve tatlı geceler yaşatıyor. :)

doğum sonrası bebek fotoğrafı


Daha önce filli bir pastamız olmuştu hatırladınız mı? (Tıkk Tıkk) İşte bu pastadan bir hafta sonra dünyaya gözlerini açtı bebeğimiz. Ben ne yazık ki o anda kuzenimin yanında olamadım, ama sonrasında Adapazarı'na ışınlandım. Onu mıncırarak sevmek için daha çok gün sayacağım, çünkü daha 40 gün bile olmadı doğalı...

O kadar narin ve masumlar ki ilk doğduğunda bütün bebekler... Biz de bebeğimize baktıkça dokunmaya korkuyoruz. Daha öpemedim bile, kokusunu içime çekmekle ve ayaklarına, ellerine dokunmakla yetiniyorum. Şöyle azıcık büyüse, öpsem mıncırsam canı yanmasa... Şimdilik özlemle bekliyorum o günü.

şeker hamuru bebek temalı silikon kalıp

Bebekler için adet bilirsiniz, 40 gün olmadan kimseye gösterilmez. Ben de bu nedenle sadece elimi tuttuğu fotoğrafı paylaşıyorum. Bana 40 gezmesine gelirlerse belki fotoğraflarını da paylaşabilirim ama şimdilik nazar değmesinden çok korktuğumdan kendime saklıyorum. :)


butik kurabiye

Bu kurabiyeler, daha minik bir bezelye tanesi kadarken sipariş edilmişti :) Kurabiyeler bile gün saydı diyebilirim.


butik kurabiye


Tabi ben telaş ve mutluluktan ilk kez tüm kurabiyelerimin fotoğrafını çekmeden poşetleyip teslim ettim ve giysili kurabiyeler dışında fotoğraf çekememiş oldum. :( Terzi kendi söküğünü dikemezmiş meselesi yani :)


butik kurabiye

butik kurabiye

Çok güzel bir yaşamı olsun Elif Naz'ımızın... Güzel anne babasını da, teyzelerini de hayatlarının her gününde mutluluğa, sevince boğsun...

Hayatımıza hoş geldin prenses <3

Sevgiyle,
Yeliz

Yorumlar

  1. Bloga ugra. Sifreli öykü mimi var. Yapabilecegine inaniyorum .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum ki, ilk tıklayanlardanım hatta ama yorum yazmayı beceremedim telefonumdan :) Düşüncelerimi toplayıp en kısa zamanda geleceğim :)

      Sil
  2. Maşallah Elif Naz'a...sağlıklı mutlu analı babalı uzun bir ömrü olsun inşallah...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar