Blog Adı Google'da Aratınca Çıkmayan Kızın Dayanılmaz Yalnızlığı

Aslında paylaşmak istediğim çok post var; ama, hala arama motorlarının blogumu tanımamasından ve yazdıklarımı kendi çevremde link adresi verdiğim birkaç arkadaşımın dışında kimsenin okumamasından ötürü biraz isteksizliğim yok değil. Biliyorum, azıcık sabırsızım... Hep bundan ötürü :)
Öte yandan, blogger'ın analiz kısmına girdiğimde ise, Almanya'dan Sırbistan'a kadar yaklaşık 10 ülkeden blogun tıklama aldığını görüyorum. Yoksa, sadece arkadaşlarım göz atıyor derken yanılıyor muyum? Öyleyse, instagram sağolsun :)
Bu arada, sayfamdaki tıklanmayı gösteren "Şekerlenme Sayısı"ndaki ilk 20 tıklama (evet, dönüp dönüp yazdıklarımı okuyorum!), ayarlarda kendi görüntülemelerimi kaydetme sekmesini seçmem gerektiğini bilmediğimden bana aittir :) (utanan smileyy)
Olsun, net ve kemiksiz 172 tıklamaya ulaştığımı gösterir :) Kutlamak için küçük, pes etmek için büyük bir sayıdır...
Guuugııll,sevgııılıımm tanı beni artıkk!!!

Yorumlar

  1. Ben de çok baktım ilk başlarda ama gerçekten zamanla oluyormuş. Yaptığım yayın 1 haftada görünüyor google da :) Bu arada takipçinim, ben de beklerim :)

    http://nebihanakca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nebiha,
      Gerçekten çok zorlu bir süreç. Her gün yazmayı bırakmalı mıyım google bile blogumu tanımadığına göre, sevdiklerim ben üzülmeyeyim diye tıklıyor diye düşünüp üzülüyordum. Neyse ki o günler geride kaldı :)Şimdi google analytics verilerine keyifle bakıyorum :)
      Çok memnun oldum, takipteyim :)
      Selamlar, sevgiler...
      Yeliz

      Sil
  2. Yeliz merhabaa:)
    Bende takip ediyorumm seni hem buradan hem İnstagramdann:) Yaptıkların çok güzel.. cupcakeler ayrıca müthiş:)

    sevgiler
    didem

    www.mybeautifulsnowglobe.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Didem :)
      Ben de takipteyim, evlilik süreci en zevkle okuduğum konulardan biri ve bence harika bir bloğun var :) Ses verdiğin için çok teşekkür ederim :) Bazen yazmak için gerekli motivasyonu sağlamakta bu yorumların çok etkisi oluyor :)
      Sevgiler,
      Yeliz

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar