bi küçük pasta meselesi <-> kanatlarım var ruhumda

Bu hafta yoğunluğum nispeten diğer haftalara göre azdı, yazı yazabilmemden hemen anlaşılıyor değil mi? :)

Ama güzel gelişmeler var hayatımda, bu hafta sonu çok istediğim bir kursa katılacağım pastacılıkla ilgili -pasta yapanların ortak sorunsalı: keskin kenarlı pasta tekniği-. Ve onun hazırlığı olarak, elimdeki işleri de sayarsak bu dakikalardan itibaren yine bir süre bloğumun fişini çekiyorum.

Geçen sene mayıs ayında bir Bozcaada tatili yapmıştık. Çok güzeldi... Oranın yerlisi olan arkadaşım ve çevresi ile oturduğumuzda hepsi Bozcaada'nın cazibesinin artmasına üzülüyorlardı. (Turizmle uğraşmalarına rağmen) Ben de sonrasında bir Bozcaada yazı dizisi hazırlıyordum; hatta, ilk yazısını bile yazmıştım ki, "Boşver kimse bilmesin, ya Bozcaada da bir Alaçatı olursa?" dedim. :)


Yazı neydi diyenlere gelsin: Bozcaada Giriş: Nasıl Anlatsam Nereden Başlasam

Pastacılığı nasıl Bozcaada'ya bağladın, derseniz sizi bu şarkıya davet etmekten mutluluk duyarım. :)

Kanatlarım Var Ruhumda


Hani bazen size güç veren mottolarınız olur, o dönem tuvalet aynanıza bile yazmak istersiniz... Ben de bu şarkıyı bir pasta için sabahlarken keşfettim ve gece 11'den sabah 5'e kadar bıkmadan dinledim. :) Sonra da, bu tatlı ama sabrın overdose gerektiği işte zorlandığımda son ses dinlediğim şarkı oldu bir süredir. "Beni kendi yoluna çağırma, benim yolum başka/ Gittiğim yer başka/ Yokuşlarım başka..."


kanatlarım var ruhumda

Bi küçük Eylül meselesini henüz izlemedim bu arada, en kısa zamanda izlemek istiyorum da İstanbul'a kök salmış ve 8 aydır İzmir'e bile gidememişken oralara gidip Çamlıbağ'ın şaraplarını ve o bölgenin tüm süt ürünlerini, mezelerini nasıl özlerim, nasıl canım çeker hayal edemiyorum. Hele Bozcaada'nın o güzelim yerlerini videoda gördükçe, "Burada yürüdüm." "Burada güneş batarken şarap içtim." "Burada şu oldu, burada bu..." diye diye iç geçirmem bile bana yeterken...

Lalalala ben de böyleyim... İşte...
Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Bozcaadayı gerçekten bende çok seviyorum. Bu filmi de oldukça merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gonca'cım, yorumunu bulmak ne güzel :)
      Ben de henüz izlemedim ama Bozcaada'ya yeniden gitmek isteyeceğimden eminim izleyince. Bu nedenle bir süre daha dursun :)
      Sevgiler

      Sil
  2. Yahu nasıl izlemezsin hala? Ben de filmin yorumunu yaptın sandım :) Çabuk çabuk vakit geçmeden izle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an psikolojim böyle filmler için uygun değil :) Game of Thrones falan izleyeyim ben :p

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar