İyi ki Doğdun Tülin...

Geçtiğimiz hafta arkadaşımız Tülin'in doğum günüydü. Aslında eşlerimiz arkadaş ve sıklıkla görüşemiyoruz ama Tülin ince, naif, harika bir gülümsemeye sahip, sohbet etmekten çok keyif aldığım, çok içten bir insan...

lila doğum günü pastası

Eşi Sedat beni arayıp Tülin için pasta yapalım ama sen belirle dediğinde bayağı heyecanlandım. Neyse ki, denemek istediğim ve bu cümleleri duymayı beklediğim bazı harika tasarımlar var. Bu tasarım da onlardan biriydi. Sadelikle birleşen zerafeti sahibesine de uygundu. :)

lila pasta

lila doğum günü pastası

Sevilen ve tercih edilen bir pasta tasarımı ama her pastacı kendince yorumluyor. Sedat, Tülin'in liladan hoşlandığını söyleyince krem lila uyumunu tercih ettim ve son dakika aklıma gelen ve eklediğim gerçek ip parçasıyla da kendi imzamı attım :) Bu stili kurabiyede de kullanıyorum ve yiyecekle bu tarz iplerin, gerçek kurdelelerin buluşmasını çok seviyorum.

Tülin de Sedat da o kadar çok teşekkür etti ki, ben bu kadar övgüyü hak edecek ne yaptım diyerek neredeyse kızardım utançtan :)

İkisine de çok teşekkür ederim.

Nice güzel yaşların olsun Tülin'cim...

Sevgiler...

Yorumlar

  1. İşin kötü tarafı bu yenecek. Yahu şaheser gibi bir şey bu nasıl kesilecek. Ben kesmezdim vallahi. Bu arada emeğine sağlık . Unutmadan Tülin'i hiç tanımasam da doğum günün kutluyorum.Doğum günün kutlu olsun Tülin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben katıldığım doğum günlerinde pastanın son halini de çekip paylaşıyorum hep. Nasıl yeniyor biliyor musun :) Ortaya bir tek figür kalıyor, onu da bir doğum gününde minicik bir kızın elinden zor kaptım, pastanın sahibi saklamak ister diye :) Küçük kız kolu çok tatlı yicem işte diyordu :p
      Tülin adına teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  2. Harika olmuş emeğine sağlık :) Ben de Tülin'in doğum gününü kutluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Tülin adına teşekkür ederim ayrıca.

      Sevgiler :)

      Sil
  3. Harika bir pasta olmus bu. Gercek ip ayrintisi mükemmel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Bu detayları kullanmaya bayılıyorum! Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar