Mutlu Son Olsun!

Günaydıııın,
Mutlu pazarlar,
Mutlu geçecek bir ayın ilk günü mutlu olsun!

Aralık ayını soğukların tamamen gündemimize düşmesi, hatta İstanbul'a genelde ilk karı düşürmesi gibi nedenlerle çok sevmesem de bu ay çok sevdiğim iki şey var ki bu ayı da sevdirmeye yeter :)

İzmir'den geldiğimi ve hayatımda 27 yılı kar görmeden geçirdiğimi düşünürsek, evet, bu fotoğraftaki tabi ki ben olamam :) Ben kar yağınca yürümem gerektiğinde tanımadığım insanların koluna girmeyi tercih eden ya da kendi halinde kayıp düşen biriyim henüz :) 

İlki, gelmesi için uzun uzun geceler dualar ettiğimin anlatıldığı, canım kız kardeşimin, bu dünyadaki en yakın kız arkadaşımın, dünyamıza gelmiş olması...


İkincisi ise gerçekten her detayından deli gibi keyif aldığım, bıkmadan koca ağacı evin ortasına dikip süslediğim ve evde de işte de yaşatmayı sevdiğim Christmas ruhunun canlanması...



Bu nedenle hoş geldin kırmızı aralık! Sarı ve tonlarından sonra hayatımıza yeni bir renk getirdin :) Ayrıca, şimdiden kulağıma evrende özgür dolaşımda olan ve bıkana kadar her yerde kulağımıza çalınan o melodi geliyor: Let it snow, let it snow, let it snow :)


Aralık ayında hem bir tarif hem de bir ürün önerisi yazmaya karar verdim. Neden ürün önerisi derseniz, takipçim olanlar zaman zaman denk geliyor olmalılar, Bumerang aracılığıyla reklamlar paylaşıyorum ve paylaştığım reklamlardaki ürün ve marka önerileri bazen pastalarımdan çok tıklanıyor. (Azıcık bu duruma bozulmuş olabilirim. Şaka, şaka... :)) Buradan da, bloğumu sevgiyle ve ilgiyle takip eden değerli arkadaşlarımın bu konularla ilgili olduğunu fark ettim ve ara sıra yer verdiğim ürün incelemelerime devam edeyim istedim. Dolayısı ile, bu ay Tefal Actifry kullanımım ve favorim olan Rokalı/Ispanaklı Peynirli Patlıcan Sarmalar'ın tarifini yarın ve ertesinde sizlerle paylaşacağım. Sizlerin de önerileri varsa araştırmak ve paylaşmaktan çok keyif alırım.

Şimdilik bu kadar...

Dilerim bu aralık, hepimiz için mutlu son olsun, 2013 güzelliklerle kapansın!

Sevgiler...

Yorumlar

Popüler Yayınlar